Voordelen

1. Uw eigen unieke interactieve online etalage. Met de interactieve functies kunnen klanten, uw interieur verkennen en uw zaak van dichtbij bekijken.

2. Uw bedrijf valt op en wordt overzichtelijker weergegeven binnen Google zoekresultaten en Google Maps resultaten.

Waarom?

Breng uw bedrijf online tot leven, maak contact met uw klanten, trek NIEUWE klanten met de interactieve functies.

VAL OP in alle Google producten:
1. Google Search, onderscheid u.
2. Google Maps, bekijk de tour.
3. Google+ Local, verrijk, communiceer en overtuig.

De Service

1. Een Virtuele-tour, die direct in Google Maps en Google Street View wordt geplaatst.

2 . Professionele interieur- en exterieur foto’s van uw bedrijf, waaronder een sfeerimpressie en bijzonderheden die u graag wilt uitlichten.

Boeien = Groeien

Dit is een krachtig middel waarmee u direct uw klanten aanspreekt:

het verhoogt de beleving van de klant, het heeft een enorm bereik over alle producten van Google en Social Media, het vergroot de betrokkenheidBOEI uw klanten en zet ze aan tot actie.

Meld u aan!

 

Waar in Google komt het dan?

Google Business View’s staan in Google Search Results, Google Maps & Google+ Local Page. Of embed op uw website, social media pages, waar u maar wilt eigenlijk.

Waar staan Google Business View's allemaal?

 

Google Business View: Klaar in 3 eenvoudige stappen

Stap 1
Neem actie:

Maak een afspraak zodat ik de  locatie kan zien, uw vragen kan beantwoorden en u van een fee-quote kan voorzien. Ik lever altijd maatwerk.

Een Google Business View opname duurt gemiddeld één á twee uur, u bent eigenaar van al het materiaal.

Stap 2
7 dagen:

Sit back and relax! Na de shoot ga ik aan de slag met de nabewerking, ik GARANDEER dat de tour binnen 7 dagen in Google Maps staat. Daarnaast publiceer ik al het overige materiaal op uw Google+ Bedrijfspagina, Google+ Local.

Stap 3
Klaar!

Alstublieft uw eigen digitale virtuele etalage binnen 7 dagen! Alles staat nu in Google, nu kunt u virtuele tour en foto’s op uw website en bijvoorbeeld of Facebook plaatsen.

Meld u aan!
Must see Video's

360Google StreetView voor binnen, Business View

De kracht van Google Business View

Eerste deel van Google Business View, de virtuele tour 

Met een serie panorama foto’s maak ik een virtuele tour van uw bedrijf.

 

1. Een afspraak maken
2. Samen met u wordt een planning gemaakt voor het fotograferen van uw bedrijf.

Fotosessies gaan snel, storen niet, en zijn persoonlijk.

GBP your business with Street View technology directly in Google

Tweede deel van Google Business View, 15 sfeerimpressies

Naast de tour maak ik ook stilstaande opnames z.g. – POI: “Point Of Interest” – van het interieur, exterieur en bezienswaardigheden waardoor een sfeer impressie van uw bedrijf gemaakt wordt. Ook dit materiaal wordt vervolgens geplaatst in Google Search, Google+ en Google Maps.

U bent eigenaar van het fotomateriaal en krijgt de gemaakte foto’s in volle resolutie toegestuurd. Zo kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken voor uw:

1. Website
2. Gedrukt promotie materiaal
3. Facebook, Twitter, Foursquare of andere social platforms
4. U heeft de rechten van het fotomateriaal.

Normale werkdag

Business View zorg je voor interactie met je relaties
Google en ik zien het liefst dat de fotoshoot op een normale werkdag plaats vindt, ik adviseer u uw zaak op te ruimen en ervoor te zorgen dat uw zaak er representatief uitziet.

 

+ Ik ben 24/7 beschikbaar, afhankelijk wanneer uw “Normale werkdag” is. Extra toeslagen kunnen van toepassing zijn.

Mensen en privacy

Het is geen probleem als er mensen op de foto’s staan.

Ik informeer uw klanten en personeel dat er een virtuele toer in de maak is die op Google geplaatst wordt.

Alle gezichten, kentekenplaten en andere privacy gevoelige informatie wordt door Google en mij wazig gemaakt.

Google Street view technology, Google Business View

Wat kost het?

  • Bedrijven betalen alleen voor het werk van de  fotograaf. Er zijn geen kosten verschuldigd aan Google ondanks dat ze de 360-graden virtuele rondleidingen en foto’s host!
  • De kosten zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de lokatie die in beeld moet worden gebracht. Op basis van de lay-out van de onderneming wordt een vrijblijvende inschatting gemaakt van het aantal benodigde foto’s. Het technische maximum voor Google Business View ligt momenteel bij 40 panorama’s per verdieping met een maximum van 5 verdiepingen.
  • Er geldt een all-in tarief inclusief de kosten voor het maken van de opnames (panorama’s en point of interest foto’s), de softwarematige verwerking, de quality control en het uploaden naar Google Places en Google Maps.
  • De foto’s worden na de fotoshoot eigendom van de opdrachtgever, waarbij u vrij bent om de foto’s te gebruiken voor uw website, sociale media, gedrukte materialen of voor andere marketing doeleinden.
  • Er zijn geen verdere kosten of terugkomende verplichtingen.

Mocht uw bedrijf een grote wisselende collectie hebben of per seizoen specials organiseren dan bestaat de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief meerdere keren per jaar terug te komen. Hetzelfde geldt wanneer u meerdere zaken of vestigingen heeft.

 

Optioneel

Indien gewenst optimaliseer ik uw bedrijfspagina, verricht ik Local SEO services om u op de 1ste pagina van Google te krijgen (Niemand kan dit 100% garanderen de mogelijkheden moeten onderzocht worden waarbij de concurrentie op de in overleg te bepalen zoekwoorden in uw markt doorslaggevend zijn) en zelfs een “Mobile Make-Over” behoort tot de mogelijkheden.

Dit zijn extra diensten en vallen buiten de standaard service van Google Business View: MAAR in overleg is alles mogelijk waarbij het marktonderzoek complementair is en geheel vrijblijvend!

 

Interesse?

Bel 06 21 55 62 13 voor direct contact, advies en om antwoord te krijgen op uw vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan

Meld u aan!

360Google StreetView voor binnen, Google Business View

I shoot awesome things for you!

Google Business View Blog

Bedrijfsfoto’s helpen u uw bedrijf onder de aandacht te brengen

Bedrijfsfoto’s helpen u uw bedrijf onder de aandacht te brengen Uw bedrijf op internet met Bedrijfsfoto’s Dezelfde Street View-technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is nu beschikbaar voor uw bedrijf. Creëer interactieve ervaringen met panorama’s van 360 graden van hoge kwaliteit. Werk met vertrouwde fotografen Vertrouwde fotografen van Google maken samen […]

Read More

Trek meer klanten met Google Bedrijfsfoto’s

Trek meer klanten met Google Bedrijfsfoto’s Grotere kaart weergeven Voeg een virtuele tour toe, met Google Bedrijfsfoto’s Breng uw bedrijf tot leven met Street View technologie: maak een interactieve tour met panorama’s van 360 graden. Toon uw klanten alle details die van belang zijn. Google Bedrijfsfoto’s is uitermate geschikt voor restaurants, winkels, fitnesscentrums, kap- of […]

Read More

Top 6 ervaringen & vragen over Google Bedrijfsfoto’s

De top 6 meest gehoorde vragen over Google Bedrijfsfotos. DE GROTE GOOGLE BEDRIJFSFOTOS HOE, WAT, WAAROM en MITSEN & MAREN LIJST. Google Bedrijfsfotos is een nieuwe dienst van Google en nog niet bekend onder het grote publiek. Het maakt onderdeel uit of is een uitbreiding van de Google Maps functie. Ik omschrijf het meestal als: […]

Read More

Contact Form
Bezoek adres
Nepveustraat 39 – 1

1058 XM Amsterdam

daanverhorst@gmail.com

Tel: 06 21 55 62 13

Google Business View Vertrouwde Fotograaf Daan Verhorst

360Google StreetView voor binnen, Business View